Installatiebedrijf Recharged lanceert innovatieve zonnepanelen keuzehulp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Het zonnepanelen installatiebedrijf Recharged, actief in regio Zuid-Holland, lanceert een innovatieve zonnepanelen keuzehulp. Eigenaars Mike de Groot en David van Gaalen vertellen meer over deze handige online tool, waarmee je direct inzicht krijgt in de kosten en opbrengsten van eigen zonnepanelen.

David gaat van start: “De afgelopen tijd kregen wij veel de vraag, zo ook uit Hoeksche Waard, wat zonnepanelen nu kosten en opleveren. We wilden daar graag op een toegankelijke manier inzicht in kunnen geven. De afgelopen maanden hebben we daarom gewerkt aan een eigen online zonnepanelen keuzehulp. In enkele stappen kun je daarmee inzien welke zonnepanelen het beste bij jou passen, hoeveel zonnestroom ze per jaar opwekken, en hoeveel energiekosten je daarmee bespaart.”

Mike vult aan: “Het gebruikmaken van onze keuzehulp is kosteloos en vrijblijvend. En het mooie is dat het slechts enkele minuten in beslag neemt. Eerst beantwoord je een aantal vragen, bijvoorbeeld over jouw dak en meterkast. Vervolgens vul je enkele gegevens in, waarmee je jouw zonnepanelen voorstel compleet maakt. Daarna zie je een gepersonaliseerd voorstel, met onder andere de prijs, terugverdientijd en het type zonnestroomsysteem.”

David gaat verder: “Als je jezelf kunt vinden in het voorstel, dan kun je jouw uitkomst eenvoudig omzetten in een installatieaanvraag. Wij nemen dan contact met jou op en plannen een afspraak in. Vervolgens komen wij langs op locatie om nader kennis te maken en alles goed in het echt te kunnen bekijken. Zo komen we niet voor verrassingen te staan op de dag van de installatie.”

Mike sluit af: “We hebben al veel positieve reacties op onze zonnepanelen keuzehulp gehad. We hebben deze namelijk eerst getest in verschillende plaatsen in Zuid-Holland, waaronder Hoeksche Waard. Nu is deze keuzehulp beschikbaar voor iedereen die snel inzicht wil krijgen in de meest geschikte zonnepanelen.”

In de onderstaande video legt zonnepanelen expert Lucas uit hoe de zonnepanelen keuzehulp van Recharged werkt.

Klik hier en start de zonnepanelen keuzehulp


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren