Ed Kruythof nieuwe hoofdtrainer SHO

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Ed Kruijthof
Direct nadat de huidige hoofdtrainer Hans Maus aankondigde volgend seizoen te stoppen is de technische commissie aan de slag gegaan om de technische staf voor het aankomende seizoen samen te stellen.Na diverse gesprekken gevoerd te hebben zijn wij trots om te kunnen mededelen dat de technische staf voor aankomend seizoen rond is.  De driekoppige technische staf voor het aankomende seizoen bestaat uit -binnen SHO- bekende personen: Ed Kruythof, Alex de Graaf en Jaap den Boer.

Op basis van het gevoerde beleid binnen SHO is de samenstelling van deze staf een hele passende en logische keuze. Zoals de selectie bestaat uit zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers, spelers met een SHO verleden aangevuld met spelers van buitenaf, is de stap naar een technische staf die gevormd wordt door trainers vanuit de club een logische.
Ed Kruythof, Alex de Graaf en Jaap den Boer.
Ed Kruythof is al een aantal jaren werkzaam binnen SHO als trainer van SHO O17, O19, O23 en nu SHO 2. Ed is een ambitieuze trainer die als hoofdtrainer, samen met Alex de Graaf en Jaap den Boer, aan de slag wil met de spelersgroep en deze de komende seizoenen verder wil ontwikkelen. Alex de Graaf is een clubman, een echte SHO-er, die als veldtrainer zijn waarde al een aantal jaren heeft bewezen en dit ook volgend seizoen weer gaat doen. Jaap den Boer is ook een echte clubman die als oud eerste elftalspeler van SHO zijn ervaring meebrengt voor de spelersgroep.
De komende weken zal de technische commissie gesprekken voeren met de spelers zodat we ook voor komende seizoen een representatieve selectie hebben die uiteraard voornamelijk zal bestaan uit eigen spelers. Daarnaast zal ook de rest van de staf voor aankomend seizoen vormgegeven worden.  Uiteraard gaat de focus van de huidige technische staf, onder leiding van Hans Maus, en de spelersgroep de komende maanden volledig op de lopende competitie! We staan er goed voor en hopelijk kunnen we de goede reeks van de afgelopen weken doortrekken.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren