Video: Vandalen slopen ijsbaan in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Maandagavond heeft een groepje vandalen schade toegebracht aan de ijsbaan van IJs- en Skeelerclub Puttershoek. De jongeren hebben het verse ijs kapot getrapt, wat tot grote teleurstelling heeft geleid bij de vereniging en haar leden. Door de schade kan de vereniging een mogelijke opening op dinsdag wel vergeten, omdat de schade hersteld moet worden. De club hoopt de schaatsbaan woensdag te kunnen openen.

Wim Westdijk, de voorzitter van de ijs- en skeelerclub Puttershoek, werd op de hoogte gebracht door een berichtje. “Alle lichten waren uit en we zaten in de kantine. Toen kreeg ik via de app: ‘Ze staan op het ijs.’ Dus toen hebben we snel de lichten aangestoken en toen zagen we 4 of 5 jongens op het ijs staan en het ijs expres kapot maken.”

De club zet alles op alles om het ijs te repareren en op woensdag open te kunnen. Via hun Facebook-pagina houden ze iedereen op de hoogte van het laatste nieuws en de toestand van het ijs.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren