Aankomend weekend, van vrijdag 19 januari 22.00 uur tot maandag 22 januari 05.00 uur, is de Heinenoordtunnel dicht richting Rotterdam

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto RWS

Aankomend weekend, van vrijdag 19 januari 22.00 uur tot maandag 22 januari 05.00 uur, is de Heinenoordtunnel dicht richting Rotterdam.

  • Doorgaand (vracht)verkeer wordt in de weekenden omgeleid via de A17, A16 en A15. Lokaal verkeer de Hoeksche Waard uit wordt omgeleid via de N217 en de Kiltunnel.
  • Als de Heinenoordtunnel (A29) in het weekend dicht is, is ook de landbouwbuis van de Tweede Heinenoordtunnel dicht omdat deze ingezet wordt voor lijnbussen en nood- en hulpdiensten. ‘s-Nachts is de landbouwbuis wel open omdat er dan geen bussen rijden. De buis voor fietsers 🚴 blijft altijd open.
  • De Kiltunnel is tijdens de afsluiting richting Dordrecht/Rotterdam tolvrij en de bussen 🚌blijven volgens de normale dienstregeling rijden. De overtocht via het veer bij Nieuw-Beijerland is tolvrij voor (brom)fietsers en motoren.

Importeer alle afsluitingen in uw digitale agenda via www.hwonderweg.nl/werkzaamheden. Kijk voor meer informatie over de renovatie en de planning van de afsluitingen 👉
wwww.rijkswaterstaat.nl/renovatieheinenoordtunnel

Let op! Deze week is de verzorgingsplaats Moerkerken 🅿️ afgesloten tot donderdag 18 januari 16.00 uur. Gedurende deze periode is er aan beide kanten van de A29 ter hoogte van de verzorgingsplaats één rijstrook en de vluchtstrook afgesloten. Het tankstation Mijnsheerenland blijft bereikbaar.
Op 17 januari wordt verkeer op de A29 richting Rotterdam ter hoogte van de verzorgingsplaats 2 keer tegengehouden. De verkeerstops zijn van 0.00 uur tot 0.15 uur en van 0.30 uur tot 0.45 uur. Er worden in deze periode werkzaamheden en metingen gedaan voor de hoogtedetectie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren