Aankomende week Provinciaal overleg over de damherten in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto CDA

In ons prachtige Hoeksche Waardse winterlandschap hebben, op uitnodiging van Ray de Boon, Tea Both, CDA Statenlid Provincie Zuid-Holland en Paul Rijken en Jolanda Koning van CDA Hoeksche Waard afgelopen maandag de damherten gespot.

Ray, de beschermheer van de damherten in de Hoeksche Waard, informeerde over alle oude en nieuwe ontwikkelingen. Het standpunt van CDA Hoeksche Waard is conform de eerder aangenomen motie van de Gemeenteraad dat er een beheerplan moet komen, zodat de damherten in de Hoeksche Waard mogen blijven. De damherten zijn inmiddels zeer gewaardeerde medebewoners in ons landschap. En dat agrariërs bij wildschade door damherten een claim mogen indienen. Tea Both luisterde geïnteresseerd en neemt de informatie mee naar een provinciaal overleg over de damherten dat komende week plaatsvindt. We kijken met spanning uit naar het besluit aldus raadslid Jolanda Koning.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren