Nieuw kinderdagverblijf de Wereld op Noord in Oud-Beijerland per 1 maart open

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Flyer KDV DWON - 1

De Hoeksche School Kinderopvang opent per 1 maart a.s. een splinternieuw kinderdagverblijf. De dagopvang is gevestigd in IKC de Wereld op Noord in Oud-Beijerland.  De locatie biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Zij kunnen er veilig en vertrouwd spelen en plezier maken. Daarbij krijgen ze alle ruimte om te ontmoeten, ontdekken en onderzoeken.  

Warm en sfeervol 

Het kinderdagverblijf heeft een ruim en licht speellokaal, twee slaapkamers en een buitenspeelterrein. Door de warme, sfeervolle inrichting voelen de kinderen zich hier snel thuis. Op de locatie wordt gewerkt met het ontwikkelingsprogramma Uk & Puk. Daarmee krijgen de kinderen de beste ontwikkelingskansen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.30 uur.

Soepele overgang naar het basisonderwijs 

Het kinderdagverblijf grenst direct aan de kleutergroep van IKC de Wereld op Noord. Ook zijn er gezamenlijke thema’s en activiteiten met de school. Zo ervaren de kinderen een soepele, laagdrempelige overgang naar het basisonderwijs.   

Meer informatie 

Op www.dehoekscheschool.nl staat meer informatie over kinderdagverblijf de Wereld op Noord. Ouders die nog vragen hebben of hun kind willen aanmelden, kunnen een e-mail sturen naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren