Benefietdiner georganiseerd door leerlingen van Horeca Vakschool Rotterdam voor Stichting Zomerkind in Nieuw-Beijerland: Opbrengst € 7.500,

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Op de foto staan, van links naar rechts: Nienke Stok (teamleider stichting Zomerkind, Sydney Pons, Karolina Rekowska, Lily Veugelers en Renée Ruisch (voorzitter Stichting Zomerkind). - Foto PR

Lily, Sydney en Karolina, leerlingen van de Horeca Vakschool Rotterdam hebben € 7.500,- opgehaald met hun benefietdiner! De dames zijn weken bezig geweest met de voorbereidingen en organisatie. Ze hebben bedrijven benaderd om te sponsoren en met hun schoolgenoten hebben ze een prachtig diner samengesteld.

De opbrengst is voor Stichting Zomerkind. Stichting Zomerkind is een kleinschalig kinderdagcentrum voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking. Met het geld worden de vrijwilligers en kinderen extra in het zonnetje gezet om leuke dingen te gaan doen met elkaar.

Het benefietdiner was helemaal in het thema “Winter” en met de sneeuw buiten had het diner (met sfeervolle muziek en een loterij) ook een gezellig en warm wintergevoel.

Restaurant Binnenmaas in Mijnsheerenland was zo gastvrij om het restaurant beschikbaar te stellen voor het benefietdiner.

Lily, Sydney en Karolina en hun schoolgenoten zijn supertrots dat ze dit evenement voor 100 personen mochten organiseren!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren