Ruime overwinning voor SHO tegen Hellevoetsluis in Torremolinos

Bijna aan het einde van het vijfdaagse trainingskamp in Zuid Spanje oefende SHO tegen Hellevoetsluis (Zat. 2e klasse E, 4e plaats met 20 punten uit 10 wedstrijden).

Zaterdagmiddag op het prachtige complex Campo Pozuelo gingen SHO 1 en Hellevoetsluis 1 om 15:30 van start met een gedegen warming-up.
11. Dedier Bos
Om 16:00 werd het fluitsignaal gegeven, en de wedstrijd barstte los. In de 7e minuut kreeg Kevin Angel een grote kans na een foutje achterin bij Hellevoetsluis, maar de doelman wist het doel schoon te houden. Een minuut later bracht Ferdinand Römelingh met een knap doelpunt uit een afvallende bal na een corner de stand op 1-0 voor SHO.
Het spelbeeld was duidelijk, met veel balbezit voor SHO. In de 12e minuut volgde een indrukwekkende kopbal van Tim de Pender, maar een fenomenale redding voorkwam de gelijkmaker. In de 21e minuut breidde SHO de voorsprong uit tot 2-0 dankzij een nette plaatsing van Stevie Soares, na een assist van Dedier Bos.
Hellevoetsluis liet echter van zich horen en scoorde in de 36e minuut met een prachtige, goed gecombineerde aanval de 2-1. Met deze stand ging het rustsignaal en was het tijd voor beide teams om zich te hergroeperen.
In de rust werden enkele wissels doorgevoerd: Jeroen Eikelenboom maakte plaats voor Job van der Meijde, Luc Rozendaal werd vervangen door Anwar Ouni, en Joost van Eck werd afgelost door Yur Snoek.
De tweede helft begon met kansen aan beide zijden. Helaas viel in de 48e minuut de gelijkmaker voor Hellevoetsluis. Ondanks een goede vrije trap van Kevin Angel in de 52e minuut en een kopkans voor Ferdinand Römelingh in de 60e minuut, bleef de stand gelijk.
In de 62e minuut kreeg Jurre Altena een grote kopkans, maar deze ging helaas voorlangs. In de 65e minuut verliet Tommy Reedijk geblesseerd het veld en keerde Dedier Bos terug als vervanging.
In minuut 74, Robin Winkels met een scherpe kopbal voor SHO. Het staat 3-2!! De kers op de taart volgde in de 85e minuut, toen Dedier Bos met een doelpunt na een fout achterin de score op 4-2 bracht.
Een overwinning voor SHO op Campo Pozuelo. Nu is het tijd om te genieten van de laatste avond in Torremolinos. Cheers!