Toneelclub De Schuring speelt 4 keer het blijspel “In Quarantaine”

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Toneelclub Schuring - Foto PR

In de huidige vorm, waarin spelers komen en soms ook weer gaan,  bestaat Toneelclub De Schuring in 2024 al weer 15 jaar. Met veel plezier zullen ze het door Anne Terwisscha geschreven blijspel ”In Quarantaine” opvoeren. Vrijdagavond 16 en zaterdagmiddag en -avond 17 februari 2024 in de Eendrachtshoeve te  Zuid-Beijerland en vrijdagavond 12 april 2024 in het verenigingsgebouw te Strijensas.

Korte inhoud van het blijspel:

Frans zoekt  een manier om meer bezoekers naar zijn noodlijdende museum te trekken. Dit museum heeft hij opgezet voor lokale kunstenaars, maar vooral voor Piet Ruisaerts een voorouder van hem. Misschien kan huisvriend Geert, tevens huisarts, hem helpen om meer landelijke aandacht te krijgen. Zelfs de hulp van Paulien, een vooraanstaand kunstkenner, wordt ingeroepen. Als er dan een besmettelijke ziekte uitbreekt en een paar toevallige bezoekers binnen moeten blijven om verdere verspreiding te voorkomen, is de ellende compleet. Zelfs de pers heeft er lucht van gekregen. Maar wie is toch die man die meer aandacht voor een eventueel aanwezig alarm schijnt te hebben dan voor de kunstwerken. Zal er dan toch een beroemd kunstwerk aanwezig zijn?

Speeltijden:

Op vrijdagavond 16 en zaterdagavond 17 februari  om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) geeft de toneelclub een uitvoering voor de leden van Buurtvereniging De Schuring. De leden hebben al kaarten ontvangen en konden vooraf reserveren. Daarnaast zullen er kaarten aan de deur verkocht worden voor niet leden. Entree € 7,50 per persoon.

Op zaterdagmiddag 17 februari om 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur). Iedereen is van harte welkom. Entree € 7,50 per persoon. Let op! De kaarten van Buurtvereniging De Schuring zijn niet geldig voor deze middag.

Op vrijdagavond 12 april speelt de toneelclub op verzoek van DKK Strijensas  Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Entree € 7,50 per persoon.

Voor alle voorstellingen geldt Vol is Vol


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren