Le Pair langer door bij Korbatjo

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Vlnr: Marcel le Pair, Jelmer Vos en Jacco Groeneweg

Oud-Beijerland – Marcel le Pair is ook komend seizoen hoofdtrainer bij Korbatjo. De Vlaardingse oefenmeester heeft het prima naar zijn zin bij de Beijerlanders en plakt er een tweede termijn aan vast.

Korbatjo staat in de zaalcompetitie er goed voor in de 3e klasse poule K en wil binnen 1 seizoen weer terugkeren naar de 2e klasse. De Hypotheker formatie komt hierin tijdens de veldcompetitie ook uit. Jacco Groeneweg, teambegeleider bij Korbatjo 1, heeft ook besloten om door te gaan en gaat ook zijn 2e seizoen in bij de hoofdmacht.

Ander goed nieuws is dat assistent trainer Jelmer Vos heeft aangegeven ook volgend seizoen de trainers van de selectie te willen ondersteunen. Als bestuur zijn we erg blij dat Marcel, Jacco en Jelmer doorgaan, want er is volop tevredenheid over hun bijdragen.

Helaas heeft huidige trainer/coach van Korbatjo 2 Ruben Vinke aangegeven vanwege studie te stoppen met het trainen/coachen van dit team, dat uitkomt in de reserve 3e klasse. Ook Ruben functioneert prima en daarom vinden we het jammer dat deze jonge trainer het begeleidingsteam gaat verlaten. Maar uiteraard snappen we zijn afweging en hebben we daar alle begrip voor.

Het bestuur heeft een vacature voor trainer/coach Korbatjo 2 uitstaan. Heb je interesse, neem dan contact op met Veronique Bouman via [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren