Blijf op de hoogte van al het nieuws uit de Hoeksche Waard met het gloednieuwe Hoeksche Waard Nieuws WhatsApp-kanaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard Nieuws  is sinds kort ook te vinden op WhatsApp. Gedurende de dag sturen wij een paar van de belangrijkste berichten uit de Hoeksche Waard zodat jij altijd goed geïnformeerd bent. Zo mis je nooit het laatste Hoeksch Nieuws.

Naast X (voorheen Twitter), Facebook, Instagram en LinkedIn is Hoeksch Nieuws  nu ook te volgen op de meest gebruikte app van Nederland: WhatsApp. Een WhatsApp-kanaal is sinds 2023 dé nieuwe manier om je favoriete bedrijven of bekende personen te volgen. Het volgen van het Hoeksch Nieuws WhatsApp-kanaal is volledig anoniem. Jouw telefoonnummer en profielfoto zijn niet zichtbaar en je kunt alleen reageren met emoji’s.

‎Volg het kanaal Hoeksche Waard Nieuws op WhatsApp via deze link: https://whatsapp.com/channel/0029VaEhttEHrDZoiBkLO90J  kun je beginnen met het volgen van het WhatsApp-kanaal. Klik bovenin het kanaal op ‘Volg’ en zet vervolgens de meldingen aan door op het klokje rechtsboven te klikken. Zo ben je altijd direct op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren