Familievoorstelling Simon en Zo komt naar de Hoeksche Waard!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op zondag 24 maart 2024 komt Simon en Zo naar Muziekcentrum Prinses Juliana in Klaaswaal. De voorstelling is een echte familievoorstelling, geschikt voor jong en oud, vanaf groep 1 van de basisschool. De voorstelling vindt plaats in Muziekcentrum Prinses Juliana, Industrieweg 5, Klaaswaal en begint om 10.30 uur. De toegang is gratis.

De voorstellingen van Simon en Zo zijn hele gebeurtenissen. Veel muziek en plezier, veel interactie en spanning, in een prachtig decor met mooie lichteffecten. Kinderen van de basisschool mogen zélf meespelen tijdens deze voorstelling over Pasen en de spannende gebeurtenissen tijdens Jezus’ laatste reis naar Jeruzalem.

 

Kindertheater Simon en Zo wordt gespeeld door Harrie Nijhof en Fredie NijhofAgteres. Ze geven samen al jaren voorstellingen in binnen- en buitenland. Ze werkten mee aan diverse tv-programma’s en daarnaast was Harry werkzaam als dramadocent aan de Christelijke Hogeschool Ede. Door deze jarenlange mix van spelen en trainen hebben ze een bijzondere speelstijl ontwikkeld, waarin ook kinderen meespelen. Samen zoeken ze naar de betekenis van de verhalen.

 

Behalve deze speciale Paasvoorstelling heeft de Kerk van de Nazarener iedere zondagochtend een gezellige kinderclub, die openstaat voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd.

 

Meer informatie: https://kvdnhoekschewaard.nl/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren