Ruim 150 ouders en leerlingen basisschool de Wereld op de schaats

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto basschool de Wereld

Nu het buiten zo kwakkelt wilden zij de komst van natuurijs niet meer afwachten. IKC de Wereld, een sportief integraal kindcentrum van de Hoeksche School in Oud-Beijerland, organiseerde daarom afgelopen zaterdag een schaatsuitje voor leerlingen en hun ouders. Het werd een groot succes: ruim 150 leerlingen en ouders verzamelden zich die middag op de schaatsbaan bij sportboulevard Dordrecht.

De school trakteerde op koek en zopie.  Ouders zochten elkaar op voor een drankje en een praatje en kinderen van de twee locaties speelden en sporten samen. Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden waar steeds meer ouders en leerlingen aan meedoen. Ook directeur John Staps was enthousiast. “Schaatsen hoort bij onze cultuur en moet om die reden een prominent plekje op onze sportkalender hebben. Het was een zeer geslaagde middag.”

Deze clinic is een onderdeel van de sportkalender  van IKC de Wereld. Iedere twee weken wordt een sportclinic georganiseerd, soms in samenwerking met lokale clubs en verenigingen. Benieuwd wat voor sportieve activiteiten wij aanbieden? Kijk dan op onze website https://ikcdewereld.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren