EHBO afdelingen Goudswaard/Piershil, Strijen, Nieuw-Beijerland, Numansdorp en Zuid-Beijerland organiseren een EHBO cursus

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

De EHBO afdelingen Goudswaard/Piershil, Strijen, Nieuw-Beijerland, Numansdorp en Zuid-Beijerland gaan meer samenwerken en starten gezamenlijk een nieuwe opleidingscursus voor het volledige EHBO diploma van het Oranje Kruis.

De cursus start op maandag 4 maart 2024 en de opleiding is in de voetbalkantine van NSVV te Numansdorp. De cursus bestaat uit 10 avonden incl. het examen. De kosten zijn € 475,00.  Met financiële hulp van de gemeente Hoeksche Waard en de EHBO Hoeksche Waard vragen wij, nu eenmalig, een bedrag van € 275,00. Dit is inclusief Studieboeken, verbandmiddelen en het examengeld. Het bedrag kan in 3 termijnen betaald worden. In veel gevallen wordt het ook vergoed door uw ziektekostenverzekering, uw sportclub of uw werkgever. Check het desnoods even vooraf.

Meld je aan bij Dick Veth [email protected] of bel voor info 06-29060247.

Als je na het behalen van het diploma van het Oranje Kruis actief lid wordt van een van de EHBO verenigingen van de Hoeksche Waard krijg je € 100,00 teruggestort.

Informatie kan je ook inwinnen bij de bovengenoemde EHBO verenigingen.

Hier naast zullen ook de reanimatie lessen weer opgestart worden in de verschillende plaatsen. Informeer bij de plaatselijk EHBO. Zonder EHBO geen evenementen meer in de Hoeksche Waard. Ook belangrijk voor thuis en op uw werk om kennis te hebben van de EHBO..


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren