(P)ubergeschikt, avond in de Open Hof kerk voor ouders met een puber in huis

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto PR

Donderdag 8 februari wordt er een avond georganiseerd in De Open Hof voor ouders met een puber in huis. Ontdek waarom je, juist als ouder, übergeschikt bent om invloed te hebben op jouw tiener! In het boek ontdek je hoeveel invloed je nu al hebt én hoe je deze invloed kunt vergroten.

Wanneer je kinderen mag krijgen, vrezen sommigen het moment dat die schattige baby’s in de puberteit komen. Mogelijk heb je zelf lekker pubergedrag vertoond en het leven van je eigen ouders onmogelijk gemaakt. Of je kent de verhalen van vrienden. Nu je zelf één (of meerdere) puber(s) in huis hebt, kom je soms in situaties terecht dat je je afvraagt hoe een ander dat doet. Heb je als ouder eigenlijk nog wel invloed op jouw puber? Kom dan op donderdagavond 8 februari 20.00 uur naar de Huiskamer in De Open Hof kerk in Oud-Beijerland voor een avond met andere ouders.

We delen ervaringen, meningen over het boek van Youth for Christ en helpen elkaar bij jouw acute opvoed-puber-probleem. We sluiten de avond af met gebed. Youth for Christ heeft het boek geschreven ‘(P)ubergeschikt’. Het is gratis te bestellen via https://yfc.nl/gratispubergeschikt/. Als je die voor de avond bestelt, kun je hem alvast doorkijken.

In het boek ga je ontdekken hoe onverwacht groot jouw invloed is en waarom. Verder delen we de beste tips en tools met je hoe je deze invloed nog groter kan laten worden.

Ook leer je over misverstanden over hoe we vaak over pubers denken. Een misverstand is bijvoorbeeld dat jongeren niet meer willen praten over het geloof, of jouw hulp niet meer willen. Laat ons je meenemen waarom jij nú al [P]ubergeschikt bent!

Opgeven mag, hoeft niet, bij Jolanda Griesdoorn, kerkelijke werker De Open Hof via [email protected]. Protestantse kerk De Open Hof in

Oud-Beijerland, De Huiskamer, W. van Vlietstraat 2a, Oud-Beijerland

Iedereen is van harte welkom op donderdag 8 februari om 20.00 uur in de Huiskamer van De Open Hof, Willem van Vlietstraat 2a, 3262 GM Oud-Beijerland, 0186-612936, (toegang via de zij ingang) De toegang is gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren