Wethouder Blaak opent nieuw dorpshuis de Polderboom in Goudswaard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW
Goed nieuws uit Goudswaard! Een lokale ontmoetingsplek voor en door inwoners is een feit. Dankzij het initiatief van dorpsvereniging De Coorndijk werd zaterdag 3 februari deze gewilde ontmoetingsplek officieel geopend. Tijdens de opening werd ook de naam ‘de Polderboom’ onthuld. De locatie aan de Polderboom 5 in Goudswaard biedt gelegenheid voor bijvoorbeeld inloop- en koffieochtenden, workshops, cursussen, spreekuren en activiteiten voor jong en oud.  Ook kunnen inwoners gebruikmaken van de ruimte voor verjaardagen of vergaderingen.

Wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat: “Ik ben ontzettend blij voor de inwoners van Goudswaard dat er een plek is waar iedereen welkom is om deel te nemen en actief bij te dragen aan activiteiten en om te zien naar elkaar. Een dik compliment voor de bijna 20 vrijwilligers die een bijdrage leveren aan het succes van dit initiatief. Trots op dit initiatief dat een mooi voorbeeld is van de verbondenheid in de Hoeksche Waard.”

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren