De truckersrit Hoeksche Waard is op zoek naar verkeersregelaars

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Mary Romijn Fotografie

Ieder jaar op Koningsdag is het weer groot feest in alle dorpen met de truckersrit Hoeksche Waard. Meer dan honderd vrachtwagens rijden versierd en al toeterend door de gehele Hoeksche Waard om iedereen een fantastische Koningsdag te laten beleven.

Voor de truckersrit van 2024 mist er nog een belangrijk type vrijwilliger: Verkeersregelaars. De verkeersregelaar speelt een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid en coördineren van het verkeer.

Enkele taken van een verkeersregelaar tijdens de truckersrit:

  • Verkeersstroom beheren – Het verkeer wordt veilig omgeleid om en voertuigen worden op de juiste momenten gestopt of doorgelaten voor een efficiënte doorstroming.
  • Veiligheid waarborgen – Een verkeersregelaar herkent gevaar en zorgt voor het handhaven van de juiste afstanden, en begeleid de vrachtwagens door alle straten.
  • Soepele communicatie en coördinatie – Door middel van handgebaren, signalen en een portofoon communiceert een verkeersregelaar met alle betrokkenen.

Verkeersregelaars zijn onmisbaar en leveren een grote en enorm belangrijke bijdrage tijdens het evenement. Zonder hen is het organiseren van een veilige en gestroomlijnde optocht vrijwel onmogelijk.

Sta jij te springen om een steentje bij te dragen tijdens dit fantastische evenement, meld je dan nu aan als verkeersregelaar via onderstaande website:

https://hoekschewaardsetruckers.nl/verkeersregelaars/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren