Leerlingen VSO de Ark slagen voor examens

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto VSO de Ark

VSO de Ark gehuisvest in KennisCentrum het Mozaïek in Oud-Beijerland, biedt VSO leerlingen vier verschillende branches aan om in uit te stromen. Te weten; Consumptieve Technieken, Werken in het Groen, Zorg, Welzijn & Schoonmaak  en Handel & Economie. 

Deze week werden er examens voor H&E afgenomen bij JUMBO Koornneef in Oud-Beijerland. Het was een pittig examen. De externe examinator vroeg de examenkandidaten verschillende vaardigheden te tonen. Daarnaast werd er ook veel theorie getoetst. Iedere leerling werd individueel bevraagd en beoordeeld op zijn kennis over het reilen en zeilen in een supermarkt.

Met veel trots kunnen we vertellen dat alle acht leerlingen met vlag en wimpel zijn geslaagd.

Wij willen ‘JUMBO Koornneef’ dan ook hartelijk bedanken voor hun medewerking om onze leerlingen de kans te bieden om tot deze prestatie te komen. Mede dankzij jullie inzet, waren het geslaagde dagen met heel veel trotse gezichten.

Mocht u als bedrijf/organisatie na het lezen van dit stukje nu denken, hé ik heb ook een stageplaats binnen één van deze branches kunt u contact opnemen met onze stagecoördinator mevrouw A. Roos e-mail [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren