Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden steunt Zorgboerderij Bonaventura

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Vrijdag 2 februari begon de werkdag extra feestelijk voor de deelnemers van Zorgboerderij Bonaventura in Strijen. Na de dagopening kwam een delegatie van de ledenraad van Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden langs. En niet alleen voor de koffie en verse boterkoek, maar ook om iets te komen overhandigen. We kregen een cheque voor de aanschaf van nieuw meubilair. Dat past heel mooi binnen de plannen die we hebben.

We zijn aan het sparen voor een nieuwe keuken, waarin we onze bakactiviteiten naar een professioneler niveau kunnen brengen, en nog meer deelnemers de kans krijgen om hun interesse in en talent voor het bakken in de praktijk te brengen. Ook willen we het meubilair binnen en buiten vervangen en een afzuiginstallatie op de timmerwerkplaats aanschaffen om fijn ons werk te kunnen doen.

Wilt u zelf ook iets van het door onze deelnemers gebakken lekkers komen proeven? Zet dan vast zaterdag 1 juni a.s. in uw agenda! Dan is de jaarlijkse open dag van de zorgboerderij, waar onze deelnemers hun werk laten zien, allerlei standhouders hun mooie en lekkere spullen verkopen en u altijd goed terecht kunt voor koffie met gebak of een lekkere warme snack.

Wilt u een steentje bijdragen aan het werk van onze deelnemers? Per maandag 4 maart aanstaande komt onze ventbus niet om de week maar elke week in Strijen, Strijensas en het omliggende buitengebied. U steunt ons door klant te worden.

Voor bedrijven hebben wij een lekker fruit-abonnement waarmee u uw medewerkers voorziet van vers fruit op werkvloer, wekelijks bezorgd door onze deelnemers!

Wilt u klant worden, neem dan contact met ons op via [email protected] of via 078-673 563.

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook en Instagram!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren