Open tuinen carrousel opzoek naar tuinen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Na het succes van vorig jaar organiseert het rayon Zuid-HollandZuid van Groei&Bloei opnieuw een Open tuinen carrousel. In een periode van mei t/m september vinden er in de gehele regio iedere maand opentuinen dagen plaats waarbij er verschillende tuinen in dezelfde omgeving bekeken kunnen worden.

Om dit mogelijk te maken is de organisatie opzoek naar zoveel mogelijk tuinen waar met liefde wordt getuinierd in de Hoeksche Waard. Denk hierbij aan siertuinen, moestuinen, rotstuinen, watertuinen of bijvoorbeeld tuinen voor insecten/vogels/vlinders.

De tuin hoeft niet perfect zijn. Het is belangrijk dat de eigenaren liefde hebben voor hun tuin, en deze graag aan andere mensen tonen terwijl ze wat over hun tuin vertellen. Ook komen de bezoekers verspreid binnen waardoor de grootte van de tuin niet aanmaakt. De tuinen mogen klein of groot zijn, vrijgelegen of achter een huis, zelf ontworpen of door een hovenier. Iedere tuin kan dus meedoen!

Lijkt het je leuk om mee te doen, meld je dan aan!

Dat kan per mail naar: [email protected].

Vermeld in deze mail:

  • Naam en adres
  • Korte beschrijving van de tuin
  • Voorkeur voor éénmalig opengaan of meerdere keren.
  • Een aantal data waaruit de organisatie kan kiezen, zodat de kans groter wordt om verschillende tuinen bij elkaar in de buurt samen te voegen.

De organisatie neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Lijkt het je leuk om mee te doen, maar wil je eerst meer informatie? Bel dan met Carla Stas: 06-33809340, bij voorkeur na 20.00.

Hoe meer tuinen, hoe geslaagder de carrousel!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren