Stuur uw evenementen in voor de UITagenda Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Wethouder Paul Boogaard (Economie) en Jasper van der Kellen (Hoeksch Nieuws) presenteerde in 2022 de UITagenda bij Museum Hoeksche Waard - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Hoeksche Waard Nieuws onderhoud ook de UITAgenda Hoeksche Waard. Hier worden alle activiteiten in de regio weergegeven. De UITagenda is zowel te vinden op www.uitagendahoekschewaard.nl als op www.visithw.nl.

Met het voorjaar om de hoek  is de Hoeksche Waard klaar voor een periode vol fantastische activiteiten die het bezoeken meer dan waard zijn. Van tentoonstellingen tot workshop en markten tot evenementen. De agenda is gevuld met alle activiteiten in de Hoeksche Waard.

Wil je graag jouw evenement of activiteit terugzien in de UITagenda Hoeksche Waard? Dat kan! Stuur je aanmelding naar [email protected] , [email protected] en vul het aanmeldformulier van Visit HW in. Wij doen ons best om het evenement zo snel mogelijk in de agenda te plaatsen. Daarnaast plaatsen wij het evenement ook in het nieuws op www.hoekschnieuws.nl.

In de UITagenda is er ruimte voor elk type evenement, zolang het maar in de Hoeksche Waard plaats vindt. Pak deze kans om de bekendheid van jouw evenement te vergroten en stuur jouw evenement in!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren