Bewoners verzorgingshuis de Hoge Weide in Strijen genieten van gezellige middag met het Shantykoor de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: PR SKHW

Afgelopen zaterdagmiddag 24 februari concerteerde het Shantykoor De Hoeksche Waard in de grote activiteitenruimte van het verzorgingshuis  De Hoge Weide in Strijen. Het koor onder leiding van Paula van Wanrooy had vorig jaar ook al opgetreden in de grote activiteitenruimte van dit mooie complex.

Bewoners, familie en gasten zaten al vroeg klaar in afwachting van wat er ging komen. Paula van Wanrooy had er alles aan gedaan om er bij te kunnen zijn in ‘Strien’ want ze heeft daar als jong kind op de lagere school gezeten. Ze zocht naar oud klasgenoten tussen het publiek maar wonderbaarlijk genoeg was er niemand te vinden. Paula wilde zaterdagmiddag persé het concert in Strijen leiden en was speciaal daarvoor tijdig teruggekomen van een korte vakantie op de Canarische eilanden. Het was goed te zien, een heerlijk kleurtje op haar wangen en haar kleurrijke blouse was bedrukt met kanaries. Het zal u niet verbazen dat er een geweldige show werd neergezet. Dat gaat vast over enige tijd nog wel een keer gebeuren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren