Deze bijbaan sluit perfect aan bij jouw zorg ervaring!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – Heb jij ervaring opgedaan in de zorg of volg je nog een zorg gerelateerde opleiding lees dan verder.

Wij zijn Zorgoppas en we matchen ouders met een kind met een zorgbehoefte aan een geschikte oppas met de juiste zorg ervaring. Dit zijn ouders die niet zomaar het buurmeisje of de buurjongen kunnen vragen. Het gaat om kinderen met bijvoorbeeld autisme, een gedragsprobleem, een verstandelijke beperking of een chronische ziekte.

Door hier op te passen kan jij ervoor zorgen dat de ouders even tijd voor zichzelf hebben of met hun andere kind(eren). Een echte betekenisvolle bijbaan, waarbij jij je ervaring inzet en opdoet in de praktijk en ook nog leuk bijverdient. Als Zorgoppas verdien je  €14 als je nog bezig bent met je opleiding en  €15 als je je zorgdiploma behaald hebt. En leuk om te weten, je krijgt je reistijd doorbetaald!

Ben jij 18 jaar of ouder, heb je ervaring  in de zorg maar vooral heb jij jouw hart op de juiste plaats? Plan een belafspraak in via onze website en wij bellen je op dat tijdstip.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren