Soepie in de Buurt in jongerencentrum Bij Frits in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Komt u ook gezellig een soepje eten? Bent u nieuwsgierig hoe een jongerencentrum eruit ziet van binnen, benieuwd wat Welzijn Hoeksche Waard voor u kan betekenen, of heeft u vragen?  Iedereen, jong en oud, is op vrijdagmiddag 8 maart van harte welkom om elkaar uit buurt te ontmoeten of (beter) te leren kennen. Iedereen is uitgenodigd om aan te sluiten, buurtbewoners, maar ook vrijwilligers en professionals werkzaam in de wijk. Neem gerust iemand mee!

We maken graag kennis met u en zijn benieuwd hoe het met u gaat. Leuke dingen of misschien dingen die niet zo goed gaan. Maar ook hoe het in de wijk gaat. De medewerkers van gebiedsteam Oud-Beijerland van Welzijn Hoeksche Waard, medewerker van HW Wonen en wijkagent zullen ook aanwezig zijn.

Er staat een heerlijke vers bakkie soep voor u klaar, gemaakt door de jongeren! Heeft u liever een koffie, thee of limonade met wat lekkers, ook dat staat voor u klaar! We hopen u te mogen ontmoeten.

De middag wordt georganiseerd door Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met jongeren.

U kunt tussen 15.30 en 17.00 uur binnenlopen in het jongerencentrum Bij Frits aan de Steenenstraat 24 (achterkant Lindenhoeve), te Oud-Beijerland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Welzijn Hoeksche Waard via: 088-7308900 en vragen naar één van de sociaal werkers en/of jongerenwerkers van gebiedsteam Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren