Kringloopwinkel Nieuw-Beijerland heeft weer opslagruimte

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Kringloopwinkel De Oude Bakkerij in Nieuw-Beijerland heeft sinds kort weer een eigen loods voor het opslaan van goederen. Meubelen, witgoed en andere spullen die niet in de winkel passen, worden in deze opslagruimte geplaatst. Hierdoor is het assortiment niet alleen tot de winkel beperkt, maar veel uitgebreider. 

Veel bezoekers aan de kringloopwinkel vinden het fijn om zich te laten verrassen door het wekelijks wisselend aanbod, maar er zijn ook bezoekers die iets specifieks zoeken. Vooral deze mensen kunnen bij de vrijwilligers terecht om hun wensen te bespreken. Dan kan daarna eventueel een kijkje genomen worden in de nieuwe opslagloods, elders in het Nieuw-Beijerlandse dorp. 

Spullen die in de opslag terechtkomen, zijn vaak afkomstig van woningen die leeggeruimd moeten worden. De vrijwilligers van de Oude Bakkerij komen namelijk regelmatig in actie bij boedelopruimingen. Zij komen dan voor een schappelijke vergoeding een handje helpen. 

Meer informatie

Informeren naar het assortiment in de loods of de mogelijkheden voor boedelopruiming kan via e-mail ([email protected]) of bij de vrijwilligers in de winkel tijdens de reguliere openingsuren: woensdag en vrijdag (10.00 tot 17.00 uur) en zaterdag (10.00 tot 12.30 uur).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren