Hospice Hoeksche Waard Zorg zoekt vrijwilligers

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Hospice HW

Hospice Hoeksche Waard Zorg is op zoek naar verschillende  nieuwe vrijwilligers. Voor het werken als vrijwilliger in de hospice is geen verzorgende achtergrond noodzakelijk. Vrijwilligers krijgen een interne scholing aangeboden. Ook zoekt de hospice nog enthousiaste kookvrijwilligers. Daarnaast kan het team van tuinvrijwilligers ook versterking gebruiken. Als vrijwilliger kun je (direct en indirect) veel betekenen voor de gasten en hun naasten. Het is dankbaar werk en geeft veelal veel voldoening.

Op woensdagmiddag 20 maart vanaf 13.30 uur wordt een presentatie in het Koetshuis (Dorpzigt 3, Zuid-Beijerland) gegeven en wordt o.a. uitleg gegeven over het vrijwilligerswerk. Op 24 april start er weer een nieuwe cursus waar nog plaatsen voor vrij zijn. Meer informatie over het vrijwilligerswerk kunt u vinden op de website www.hospicehoekschewaard.nl. Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met de hospice: 0186-660410 en vragen naar Marian Burger of een mail sturen naar: [email protected]. Voor de informatiemiddag is het fijn als u zich van tevoren per mail opgeeft.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren