’s-Gravendeel zingt in de kerk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Zondagavond 10 maart a.s. wordt voor de 9e keer ’s-Gravendeel Zingt gehouden; de lokale variant op het tv- en radioprogramma Nederland Zingt.

Dit is een initiatief vanuit plaatselijke kerken, waarvoor iedereen wordt uitgenodigd. Er worden liederen gezongen uit verschillende zangbundels, die in de breedte van de kerken bekend zijn, met als doel God te verheerlijken en tegelijk de onderlinge band als christenen te versterken.

Zondag 10 maart 2024 is de Ichthuskerk de gastkerk, Zuid-Voorstraat 26 te ’s-Gravendeel. Onder het thema “Zingen in de stilte” zijn mooie, bekende liederen geselecteerd, waarin wordt stilgestaan bij de lijdenstijd (de tijd voor het Paasfeest) en het Paasfeest zelf. De aanvang is 19:30 uur en het duurt tot ongeveer 20:30 uur. Muzikale begeleiding van piano, orgel, viool, harp, gitaar, trompet en cajon. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting en koffiedrinken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren