Dansen en sjansen voor singles in Bar Paco

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read
Mingle the Single in Bar Paco - Foto PR

Swingen op de leukste hits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s tot nu? Flirten op de dansvloer en nieuwe contacten leggen? In Bar Paco doe je dit op 19 april 2024, samen met allerlei andere singles! Vrijdagavond is hét moment om de gezelligheid op te zoeken. Mingle the Single organiseert in april een feestelijk evenement dat hier de mogelijkheid toe geeft: Bar Paco stelt zich open om singles vanaf 25 jaar op die vrijdag een sfeervolle avond te bieden. Het enige wat je mee moet nemen is jezelf, je moves en een goed humeur. Let’s Mingle & Dance – party for singles only!

Flirten via via flirtwall

Zin in een gezellig praatje bij de bar met een andere single? In de flow van de weekendsfeer is iedereen in een oogwenk met elkaar in gesprek 😉 Wanneer er een uniek accessoire aan de uitgaansoutfit is toegevoegd, zijn flirts extra duidelijk te omschrijven op de (digitale) flirtwall.

Hierop kun je degene op wie jij een oogje hebt, hinten met een compliment:

Heej leuke blonde dame met die prachtige blauwe ogen en hartjes blouse,

je danst de sterren van de hemel! Liefs man met de roze bril

Wie weet komt jouw flirt dan met een heerlijk drankje jouw kant op. Op 19 april gaan de deuren van Bar Paco in Oud-Beijerland om 20:00 uur open. Kom op tijd en dans (en sjans) er op los!
Zit je niet op flirts te wachten en wil je gewoon genieten van een gezellige avond en nieuwe mensen ontmoeten, dan kan dat natuurlijk ook.

De foute uur knop

Er is een DJ aanwezig die, door middel van de request app, aangevraagde nummers kan draaien. Het kan gebeuren dat de aangevraagde muziek niet jouw smaak is. Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht: 2 keer op de avond kan er op de rode knop, die midden op de dansvloer staat, worden gedrukt. Hiermee wordt na een minuut naar het volgende nummer geskipt. Op deze interactieve manier is er voor ieder wat wils, tegelijkertijd kan iedereen van zijn of haar aangevraagde muziek genieten!

Aanmelden en informatie

De avond duurt van 20:00 tot 01:00 uur. Tickets zijn te verkrijgen op www.minglethesingle.nl vanaf €19,95 (verdeeld over de leeftijdscategorien 25-45 en 45+). Alle singles zijn van harte welkom. Parkeren kan op het Vierwiekenplein en is gratis. Zijn deze plekken vol? Op 5 minuten lopen langs de haven, is een tweede gratis parkeerterrein te vinden (het Ankerplein).

Over Mingle the Single

Mingle the Single brengt singles, door middel van het organiseren van offline activiteiten en evenementen, al sinds 2020 op een laagdrempelige en ongedwongen manier samen. Zij zijn een activiteitenplatform dat zich richt op singles vanaf 25 jaar in geheel Nederland. Met de online singles community kunnen singles onderling ook activiteiten plannen, zowel voor vriendschap als het vinden van de liefde.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren