Feest met het Shantykoor de Hoeksche Waard in kantine SV Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Shantykoor De Hoeksche Waard op de sportieve tour? Nee hoor, dat is niet het geval. Maar de locatie in Heinenoord waar het Shantykoor zaterdagmiddag 9 maart optrad biedt wel veel sportieve mogelijkheden. Het koor was te gast bij S.V. Heinenoord.

Het optreden vond plaats in de gezellige kantine van de vereniging en aangrenzend is daar de prachtige sporthal. Dus mogelijkheden zat. Het is misschien best wel een goed idee voor die stoerezeelieden van het koor om wat aan hun fitheid te werken, maar de koorleden hielden het toch maar gewoon bij zingen, meeklappen en meedeinen. De voetballers van S.V. Heinenoord, die net hun wedstrijd tegen Zierikzee met 0-2 hadden verloren,dropen een beetje beschaamd af maar de spelers van de tegenpartij gingen in de kantine helemaal los bij de vrolijke nummers van het Shantykoor. Onder andere het nummer ‘De Engelbewaarder’ werd door de gasten uit Zeeland luidkeels meegezongen. Maar ook ‘Mooi, mooi, mooi zijn alle vrouwen’ kon op veel bijval rekenen.

Uw verslaggever weet niet of alle Zeeuwen zo mooi kunnen zingen
, maar daar lijkt het wel op. Een beetje zoals Ierse mannen dat kunnen. Dirigente Paula van Wanrooy genoot van de spontane wisselwerking en betrok de hele zaal erbij. Zo hoort het ook! De klant is tenslotte koning.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren