Monsterzege: Korbatjo maakt er meer dan 30 tegen Focus

Zaterdag 9 maart stond de thuiswedstrijd tegen Focus uit Etten-Leur op het programma. Voor de Kerst werd de uitwedstrijd met 24-6 gewonnen, dus het vertrouwen om ook deze wedstrijd te winnen was groot. En dat moest ook om in de race te blijven voor het kampioenschap.

In de eerste 15minuten sloeg Korbatjo al een gat naar 6-1. Door de doelpunten van Chaim Reedijk (2x), Aranka van Veen en Alex de Reus werd het al snel 102. Korbatjo kreeg steeds meer vertrouwen en bij rust stond al een ruimte voorsprong op he scorebord, 134.

In de rust hamerde coach Marcel le Pair op scherpte, hetgeen moeilijk is om vast te houden bij deze stand. De opdracht voor de tweede helft was duidelijk, doorgaan met waar we mee bezig waren en vooral rust bewaren. Korbatjo wist gelijk na rust 13 doelpunten achter elkaar te maken. In het vervolg van de wedstrijd werd het spel alleen maar beter door het vertrouwen dat Korbatjo kreeg. Korbatjo bleef doorgaan tot de laatste minuut waardoor de eindstand uitkwam op 318.

Volgende week staat er de uitwedstrijd tegen DSO in Klundert op het programma. De aanvang van de wedstrijd is om 16:30. Het tweede team speelt uit tegen KCC in Capelle aan den IJssel. Beide teams hebben alle steun hard nodig dus komt allen de selectie van Korbatjo aanmoedigen en help ze naar een overwinning/kampioenschap toe! #komlaatjehoren!

Doelpuntenmakers: Alex de Reus en Luuk de Ruiter 7x, Carlo van Veen en Chaim Reedijk 5x, Anne van Es 4x, Aranka van Veen, Iris Nienhuis en Ruby Vermaas 1x,