Hinder op de verbindingsweg en afrit van de A15 naar de A29 en de Heinenoordtunnel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Voor de realisatie van hoogtedetectie voert Rijkswaterstaat deze week werkzaamheden uit aan de portalen boven de weg.

Voor deze werkzaamheden is bij Knooppunt Vaanplein de verbindingsweg vanaf de A15 naar de A29 richting Bergen op Zoom dicht:

• in de nacht van dinsdag 12 maart op woensdag 13 maart van 00.00 tot 05.00 uur

Verkeer wordt omgeleid via afrit 20 Rotterdam-IJsselmonde) en kan daar keren en via oprit 20 Barendrecht weer de A15 op. Afrit 19a Rotterdam-Zuidplein blijft open.
In verband met de veiligheid is hier ter hoogte van de werkzaamheden 1 rijstrook (aan de middenberm) van de richting A15 Europoort afgezet.

In de nacht van woensdag 13 maart op donderdag 14 maart en van donderdag 14 maart op vrijdag 15 maart zijn er op de afrit van de A15 naar de A29 en de Heinenoordtunnel minder rijstroken voor het verkeer beschikbaar.

Van donderdag 14 maart 23.00 uur tot vrijdag 15 maart 02.00 uur, is er ook een rijstrook afgesloten aan de zuidzijde van de tunnel (Hoeksche Waard zijde), ter hoogte van het benzinestation Mijnsheerenland. De afsluiting wordt met tijdelijke signalering aangegeven. Het benzinestation blijft bereikbaar.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren