Korfbalvereniging Korbatjo opent op zaterdag 30 maart 3 nieuwe kunstgrasvelden

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De nieuwe velden van Korbatjo - Foto PR

Na vele jaren van voorbereiding worden op zaterdagmiddag 30 maart tussen 15.00 en 18.00 uur drie splinternieuwe kunstgrasvelden van Korbatjo officieel in gebruik genomen.In aanwezigheid van wethouder Paul Boogaard zullen enkele leden van Korbatjo de officiële openingshandeling verrichten.

Daarna vinden er festiviteiten plaats, zoals de onthulling van de vele reclameborden langs de velden, gaan alle aanwezigen met elkaar op de foto, is er een ludieke openingswedstrijd tussen sterren uit het verleden, heden en toekomst en is er als afsluiting een spetterend optreden van Helemaal Hollands!

De actieve Oud-Beijerlandse korfbalvereniging met ruim 250 leden, waaronder veel jeugd en twee G-teams, heeft jarenlang geknokt om dit voor elkaar te krijgen.Bijna twee decennia lang hebben diverse bestuursleden veel tijd en energie in het project Kunstgras gestoken, maar ook hun tanden op stuk gebeten. Maar na al die jaren van hard werken door diverse vrijwilligers is het huidige bestuur heel blij en vooral trots dat het er nu ligt. En hoe?! Korbatjo beschikt over drie moderne kunstgrasvelden, met dug-outs en een elektronisch scorebord. Ook zijn er twee jeugdvelden ingetekend en is de oude veldverlichting vervangen door duurzame led-verlichting.

Het trainen en spelen op gras, waar de nodige tegenstanders, zeker bij de selectie, vaak een hekel aan hadden, behoort nu tot het verleden. Om alle teams op het kunstgras te kunnen laten trainen zullen ten opzichte van de huidige situatie eventueel extra trainingsavonden nodig zijn. Op 6 april zullen de eerste competitiewedstrijden plaatsvinden en menig team kijkt hier al naar uit. Maar eerst gaat Korbatjo de opening van de kunstgrasvelden met al haar (oud) leden en genodigden vieren op zaterdag 30 maart

Tot slot: naast de huidige leden zijn ook direct omwonenden, oud-leden, oud-trainers en iedereen die Korbatjo een warm hart toedraagt van harte welkom bij deze memorabele gebeurtenis. Wil jij hierbij zijn? Meld je aan via [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren