Samen Circulair zoekt vrijwilligers op de milieustraat

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

 Wij gebruiken met zijn allen meer grondstoffen dan de aarde kan produceren. Het is daarom van belang na te denken over het langer in omloop houden van grondstoffen in plaats van ze weg te gooien. Stichting Samen Circulair is opgericht om in de Hoeksche Waard een ambachtscentrum te ontwikkelen waar ingezamelde goederen van de milieustraat worden gerepareerd, opgewaardeerd en opnieuw verkocht. Dit gebeurd op de locatie ‘De Waardeloods’in Oud-Beijerland.

Vind u het ook belangrijk dat spullen die nog goed zijn niet op de afvalhoop belanden maar een tweede leven krijgen? Wordt dan nu vrijwilliger bij Samen Circulair.

  • Voor het inzamelen van goederen op de milieustraat van de RAD zijn we voor de zaterdagochtend, 9.30 uur – 11.30 uur, op zoek naar mensen die minimaal eens in de maand willen meehelpen. We streven ernaar om altijd in een duo te werken.

Heeft u interesse? Neem dan voor meer informatie of aanmelden contact op met Linda van der Wal, [email protected] 06-82848467


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren