Doorkomst Roparun ‘door’ Klaaswaal nog grootser opgezet! 

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Aanstaande maandag, tweede pinksterdag, wordt er op de Voorstraat van Klaaswaal weer heel veel aandacht geschonken aan de doorkomst van de vele sportieve lopers en fietsers die deelnemen aan de Roparun, van Parijs richting Rotterdam.  

De organisatie van Stichting ‘door’ Klaaswaal heeft, in samenwerking met veel enthousiaste vrijwilligers en sponsoren, een nog spetterendere dag op touw kunnen zetten dan wat in de afgelopen jaren al het geval was. Zo is er een heus podium geregeld, komt er een feestelijke dweilband genaamd ‘’Novus Kabaalus’’ uit Dordrecht en is Dj Rutger bereid gevonden om er één groot feest van te maken samen met de gangmakers van de organisatie, om de sporters een stevige hart onder de riem te steken voor de laatste zware loodjes richting de finish in Rotterdam. Voor de kinderen zal er een springkussen zijn, is er gezorgd voor genoeg zitruimte langs de route en zorgt de horeca voor een hapje en een drankje. Voor de algehele versiering in de Voorstraat wordt ook gezorgd: vele ballonnen, slingers en andere versieringen worden door vrijwilligers opgehangen.

Wij hopen vele Hoeksche Waarders langs de lijn te zien om de sporters aan te moedigen en er één groot feest van te maken. Waar een klein dorp al niet groot in kan zijn… Tot maandag 20 mei, vanaf 07.30 uur tot 15.00 uur 😊


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren