Puttershoek aan de Maas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Het is een jaarlijks terugkerend evenementgeworden, waar de inwoners van Puttershoek en omliggende regio elkaar kunnen ontmoeten en kunnen uitgaan als nooit tevoren, zo spreekt de organisatie van de stichting Puttershoek aan de Maaszich uit. De 2e editie vind plaats van 6 tot en met 9 juni.

Bijna alle dorpen in de Hoeksche Waard hebben wel een evenement waar het hele jaar naar uitgekeken wordt, en dat heeft Puttershoek naast het jaarlijkse Sprietlopen nu ook met Puttershoek aan de Maas. 

Er is inmiddels een groep van 45 vrijwilligers, waarvan sommigenzelfs een week verlof nemen, om alles in gereedheid te brengen.

De activiteiten vinden plaats op het grasveld aan het Weverseinde(wat die dagen weer omgedoopt word naar “BOULEVARD”),  in de 3 Lelie’s , en op het dorp.

 

En er zijn volop activiteiten, voor jong en oud, waardoor PUTTERSHOEK aan de MAAS een evenement is voor alle leeftijdsgroepen,

Skeeleren, Kinderdisco, Kermis, Brunch, Bingo, Muziekmiddag, Braderie, Kofferbak, Kindervrijmarkt, TERRAS aan de MAAS, vrijdagavond discofeest met ALCAZAR DJ’s van weleer, en zaterdagavond Hollandse feestavond met optredens van 3 artiesten en een DJ.

Kortom, er is weer genoeg te beleven.

Kijk voor het volledige programma op www.puttershoekaandemaas.nlwww.puttershoekaandemaas.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren