NK schoproeien op zaterdag 29 juni in de haven van Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
NK Schoproeien in de haven van Oud-Beijerland  is een wedstrijd tussen 2 teams in stalen roeiboten (zijn aanwezig), die met een sterk touw met elkaar verbonden zijn. De boten liggen in het midden van de haven en in beide boten zitten 4 teamleden die met tuinschoppen (batsen, zijn aanwezig), proberen als eerste de kademuur van hun roeirichting  te bereiken. 

Wie, waar en hoelaat?
 Met een team van 4 personen, mannen ,vrouwen, gemengde teams zijn ook toegestaan van minimaal 16 jaar oud. Per team is een reserve-lid mogelijk (voor als iemand plots uitvalt). De wedstrijd vindt plaats op 29 juni in de haven van Oud-Beijerland ter hoogte van het restaurant LOOXS (Havendam 16) Om 14.00 u kunnen de teams zich melden bij de wedstrijdleiding in LOOXS. De wedstrijd begint om 14.30 u en de verschillende rondes worden in 2 à 2,5 uur gestreden. de uitslag van de jury- en de uitreiking van de diverse prijzen o.a. de fel begeerde Ticco Schippers Wisselbokaal voor de winnaar en de Jaap both Wisselbokaal als troostprijs- is rond 17.30 u gepland.
Schrijf je nu -gratis- in! Heb je een team van 4 stoere mensen? Stuur je aanmelding dan direct via Whatsapp naar 06-41192752 of per mail naar: [email protected] Je ontvangt van ons een inschrijfformulier. Voor meer informatie kan je ons altijd mailen of appen. Deelname gratis, inclusief welkomsdrankje van LOOXS. Er zijn serieus mooie prijzen en uiteraard eeuwige roem! mee te verdienen.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren