SSS druk bezig op de Transfermarkt: Eerste 6 nieuwe speelsters binnen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

SSS Vrouwen 1, komend seizoen uitkomend in de 1e klasse zaterdag heeft inmiddels 6 vrouwen kunnen toevoegen aan de huidige selectie. De voetbaltechnische commissie heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en heeft er voor gezorgd dat de Klaaswaalse club een prima kwaliteitsimpuls krijgt. Het is allerminst zeker of het bij deze 6 speelsters blijft aldus deze commissie. Tot aan de overschrijvingsdatum is nog veel mogelijk.

Coach Najib Azaroiali, die in zijn 2e periode bij SSS aan zijn 2e seizoen begint  krijgt komend seizoen de beschikking over de volgende nieuwe speelsters: Layla Azgui (vv Brielle), Natascha Dijkstra (vv Brielle), Seray Buyukkul (vv Brielle), Chloë Bezemer (Excelsior), Lara Bakhuizen (Excelsior) en Jennifer Santos (FC Rijnvogels).

De bestaande selectie blijft nagenoeg in tact. Na de zomerstop hoopt Najib een aantal speelsters weer terug te zien keren na vervelende langdurige blessures. Aangevuld met de genoemde dames heeft Najib er het volste vertrouwen in, met een ruime en kwalitatief op peil zijnde selectie een rol van betekenis te kunnen gaan spelen in de 1e klasse.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren