Feestweek 15 jaar Kinderdagverblijf De Peuterhoeve!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

 Op zaterdag 1 juni jl. vierden wij het 15-jarig bestaan van kinderdagverblijf De Peuterhoeve. Dit mooie jubileum vierden wij samen met de kinderen, hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere familieleden op onze unieke landelijke locatie aan de Provincialeweg 4 te Mijnsheerenland.  

Met passie en toewijding heeft eigenaresse Marielle van der Plaat er met haar team voor gezorgd dat De Peuterhoeve is uitgegroeid tot wat het nu is!  Dit had natuurlijk niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van de kinderen en ouders.  In 15 jaar is er veel bereikt en nog steeds wordt er in de unieke locatie geïnvesteerd maar wat in 15 jaar niet veranderd is, is de aandacht voor de kinderen en de kleinschalige, landelijke en huiselijke opvang. 

Naast het feest op zaterdag werden er met de kinderen de hele week ervoor al feestelijke activiteiten gedaan en ook stond er elke dag een boeren feestlunch op het programma. Het thema was De Boerderij en alle kindjes mochten als boer of boerin verkleed komen. 

Het werd een hele gezellige feestweek met als afsluiting een mooi feestje met spelletjes, voorlezen met gebaren, dansen op muziek, demonstratie wolspinnen, zitten op de tractor en de hooibalen, schminken, bloempotjes versieren en heerlijke poffertjes! 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren