Strijensche Golfclub winnaar van de Hoeksche Cup

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De strijense golfers - Foto PR

Op 1 en 2 juni is er voor de 1/e keer om de Hoeksche Cup gestreden tussen De Strijensche Golfclub en Golfclub Cromstrijen.

Op zaterdag 1 juni werd op De Strijensche de teamwedstijden gespeeld, 18 partijen, Foursome 9 holes en de Fourballs 9 holes. De uitslag van de totale 18 holes was 46 punten voor De Strijensche tegen 26 punten voor Cromstrijen. De spelers werden zie dag in de watten gelegd, een polo met het logo van De Hoeksce Cup erop, koffie, petit fours, sportdrank, doosje ballen en ook nog een gratis lunch gesponsord door Kies Horeca Services van De Strijensche. Na afloop stond er een overheerlijk luxe Italiaans buffet klaar met daarbij een swingende band. Het was die avond nog lang gezellig

Op 2 juni werd op Golfclub Cromstrijen over 18 holes door de 72 spelers de single Match Play wedstrijd gespeeld, ook daar stond er de koffie met gebak klaar, doosje ballen met pitchfork, in de baan frisdrank, fruit, chocola, chips en na afloop een borrelplank. Er is tot het laatst flink gestreden. De spelers van De Strijensche presteerden het om te eindigen met nog 16 punten voorsprong, waardoor de gewilde Hoeksche Cup in handen is gekomen van De Strijensche Golfclub.

We bedanken alle sponsoren, greenkeepers en vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Iedereen was laaiend enthousiast en dit toernooi krijgt zeker een vervolg.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren