Zomerfestival Bram Roza dit jaar op vrijdag 21 juni

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Vrijdag 21 juni van 17.00-24.00 uur vindt het Zomerfestival Bram Roza plaats op ‘t Gors in Nieuw Beijerland. Een middag en avond vol poëzie, cabaret, proza, kunst en muziek. Er is een mooie line-up met Murat Isik, Derek Otte en GershwinBonevacia, de nummers één, twee en drie van de finale van CAMERETTEN. Uiteraard treedt ook Sabine Alders, Dichter van de Hoeksche Waard, op.  Er is ook jong talent te zien. Amelia Napieralska  is een 18-jarige scholier van De Willem van Oranje en dicht sinds anderhalf jaar over emoties en gedachtes. Eén van haar gedichten is al gepubliceerd in een gedichtenbundel. Bovendien komen de winnaars van Hoeksch Lyceum’s Got Talent bij ons langs om voor jou op te treden! 

Een festival zou een festival niet zijn als er geen muziek was. De band NILLIHC trapt af en in de loop van de avond tredensinger-songwriters Laurèn ter Horst en MAUDÉ op Als klapper aan het eind van de avond chansons van Gerard Alderliefste & Friends.
Uiteraard wordt er ook gedacht aan eten en drinken. Foodtrucks van onder andere Pizza Divino en IJSmo zijn aanwezig.  Kortom we gaan er een topdag van maken! 


Kijk voor het hele programma en kaarten op www.bramrozafestival.nl

Educatie voor basis- en middelbare scholen

Ook de scholen in de Hoeksche Waard doen mee aan het jaarlijkse festival. Naast diverse workshops op de scholen komen diverse basisschoolklassen en klassen van de middelbare scholen naar ’t Gors om workshops te volgen en gemaakt werk tentoon te stellen. Wandel dus vooral even rond om ook hun werk te bekijken op 21 juni!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren