EK Snacks van De Notenshop

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Het EK voetbal begint bijna: de hoogste tijd om lekkere snacks in te slaan! Benieuwd naar EK snacks waarmee je kunt scoren bij alle fans? Lees dan snel verder en maak het voetbalfeest compleet!

Vanaf 14 juni tot en met 14 juli worden er maar liefst 51 wedstrijden gespeeld. Nederland zit in poule D en neemt het in de groepsfase op tegen Frankrijk, Oostenrijk en Polen. Dat beloven hoe dan ook een aantal spannende wedstrijden te worden! Niks is leuker dan deze wedstrijden kijken onder het genot van een hapje en een drankje en laat je voor de hapjes bij De Notenshop nou net aan het juiste adres zijn!

Een snack die het gegarandeerd goed doet zijn snabbels, heerlijke maïs snacks met een barbecue smaak. Ze zijn niet alleen erg lekker, maar ook nog eens passend door de mooie, oranje kleur. Om in het thema te blijven, zijn er ook oranje borrelnoten en rice crackers, beiden met een heerlijke chili smaak. Wil je voor de afwisseling ook wat zoete snacks op tafel zetten? Neem dan eens een kijkje op de algemene snackpagina. Zorg in ieder geval dat je genoeg in huis hebt, want voor je het weet zijn alle bakjes leeg. Houd gedurende het EK de website in de gaten, want er komt nog meer leuks aan!

Alle deelnemende landen zijn er helemaal klaar voor, nu jij nog! Neem snel een kijkje op de website van De Notenshop en plaats een bestelling voor het eerste fluitsignaal klinkt en de wedstrijden van start gaan!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren