Jaarlijke Veiligheidsdag in Nieuw-Beijerland met hulpdiensten op zaterdag 14 september

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Het is zover! Dit jaar vindt de Veiligheidsdag  op zaterdag 14 september  van 10.00 tot 15.00 uur plaatst aan de Nijverheidsstraat in Nieuw-Beijerland (vrachtwagenparkeerplaats).

Waarom jij hierbij moet zijn?
Het geeft je een leuk kijkje achter de schermen bij de hulpverleners. Normaal kom je hen alleen tegen in noodsituaties of delicten, nu kun je gewoon even een praatje maken. Hoe ervaren zij hun werk? Wat maakt dat zij hiervoor hebben gekozen? Hoe ziet een doorsnee dag er voor hun uit?
Er komt een breed scala aan hulpdiensten op de veiligheidsdag. De hele dag door vinden er verschillende indrukwekkende demonstraties plaats. Zo komt deze wereld een stukje dichterbij en leer je de gezichten achter de hulpdiensten kennen.

Waar:
Nijverheidsstraat, Nieuw-Beijerland (vrachtwagenparkeerplaats)

Wanneer:
Zaterdag 14 september 10:00-15:00 uur

Voor wie:
Van jong tot oud

Wat kost de veiligheidsdag in Nieuw-Beijerland?

De veiligheidsdag is helemaal gratis! En iedereen is welkom.

Wat houdt de veiligheidsdag in?

Tijdens de veiligheidsdag, krijgen alle instanties die iets met (openbare) veiligheid doen, in en rond de gemeente,in de breedste zin van het woord, de mogelijkheid om zichzelf aan het publiek te presenteren.

Mag ik mijn hond meenemen naar de veiligheidsdag?

Nee, deze zijn niet toegestaan. Hulphonden mogen wel mee naar de veiligheidsdag

Is de veiligheidsdag te bezoeken voor mensen in een rolstoel?

Ja, deze is zeer toegankelijk voor mindervalide mensen. Er zijn géén mindervalide toiletten aanwezig zijn, wél een gewoon toilet met extra lengte.

 

Waar kan ik het beste parkeren?

We vragen inwoners van Nieuw-Beijerland en omgeving zo veel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te komen. Voor bezoekers van buitenaf heeft de kerk De Kandelaar hun parkeerplaats beschikbaar gesteld, vanaf hier is het 1,1 kilometer naar het evenement (3 minuten fietsen, 15 minuten lopen).

Het adres van De Kandelaar:  Dorpsweg 1, 3264 PG Nieuw-Beijerland


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren