Echtpaar Van Waardenburg-van der Zee uit ’s-Gravendeel viert 60 jarig huwelijk

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Echtpaar Van Waardenburg-van der Zee - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Dinsdag 18 juni, was het 60 jaar geleden dat meneer A. van Waardenburg (85) en mevrouw R. van Waardenburg-van der Zee (86) uit ‘s-Gravendeel in het huwelijksbootje stapten. Wethouder Adriaan van der Wulp ging gisterenmiddag langs met een mooie bos bloemen. Hij feliciteerde hen namens het gemeentebestuur met dit diamanten jubileum. 


Arie is een echte ‘seuter’ (in ‘s-Gravendeel geboren) en Ronnie is geboren in Dubbeldam. Ze hebben elkaar in 1957 leren kennen tijdens een muziekoptreden van showkorps Juliana in Hilversum. Hij is nooit uit ’s-Gravendeel weggegaan. Na hun huwelijk gingen ze daar wonen. Het echtpaar woont daar dus al 60 jaar.

Ze hebben een zoon (58) en een dochter (54) en 2 kleinkinderen (kleinzoon van 28 en kleindochter van 22).

Arie heeft vroeger bij de vlasserij van de gebroeders De Man in ’s-Gravendeel gewerkt. Hij was daar onder andere chauffeur. Later is dit bedrijf naar Oosterhout verhuisd en werd het De Man Isolatie.  Nadat dit bedrijf failliet ging, kwam hij bij garage Leen de Geus terecht. Ook dat bedrijf ging helaas failliet. Daarna heeft hij nog enkele jaren op oproepbasis bij Koerier De Geus gewerkt. Ronnie heeft tot haar 65e als interieurverzorgster gewerkt.

Mevrouw houdt van handwerken, haken, diamond painting en kaarten maken. Meneer rijdt graag met zijn scootmobiel, maakt veel woordzoekers en kijkt filmpjes op YouTube.

Hun geheim van een goed huwelijk? Je moet geven en nemen, naar elkaar luisteren en elkaar een beetje vrijlaten.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren