Alerimus komt met een eigen vacaturekrant voor vrijwilligers!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Vrijwilligers zijn voor de cliënten van Alerimus van onschatbare waarde. De inzet en betrokkenheid van vrijwilligers is belangrijk en maakt het verschil in het leven van bewoners en cliënten.De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een vacaturekrant voor vrijwilligers. Simone Schell, relatiebeheerder vrijwilligers: “Met deze vacaturekrant willen we iedereen laten weten hoe leuk vrijwilligerswerk bij Alerimus is. Ik hoop dat veel mensen zich door deze krant geïnspireerd voelen om hun steentje bij te dragen als vrijwilliger, want vrijwilligerswerk is niet alleen ontzettend leuk maar ook dankbaar om te doen!”

Naast de vacatures die er momenteel binnen Alerimus zijn, staan er ook interviews in de vacaturekrant met vrijwilligers die al geruime tijd bij Alerimus werken.

Een exemplaar van de vacaturekrant kan opgehaald worden bij de receptie in de Buitensluis (Numansdorp) en bij de Informatiebalie in de Open Waard (Oud-Beijerland).

Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk bij Alerimus, dan kunt u contact opnemen met Simone Schell via: [email protected] of telefonisch: 0186-659659.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren