Zinkwegse Boys JO11-1 pakt HW-bokaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Geert Zwaagstra

Op zaterdag 22 juni heeft het JO11 team van Zinkwegse Boys de Hoeksche Waard Bokaal in de 3e klasse gewonnen. Zij mochten zich daarmee tot kampioen in hun klasse kronen. Na een wedstrijd welke met 8-1 gewonnen werd van tegenstander SSS uit Klaaswaal kon de beker mee naar huis! 

Een van de trainers vertelt: “in de aanloop naar deze finale werden de kwalificaties gespeeld. Hieruit bleek dat er nog wat gesleuteld moest worden aan de opstelling. Het halen van de finale was de bevestiging dat het moest kunnen”. 

Een andere trainer vult aan: “de afgelopen weken hebben we ook nog een aantal andere toernooien mogen spelen. Met de winst van de HW-bokaal hebben we een score van 100% winst neer kunnen zetten. Dat vertelt niet ieder team ons na”.  Het is duidelijk: de trainers zijn trots op de kinderen (ook de tegenstanders) die gestreden hebben maar ook op de ouders, supporters, verslaggever en de mensen thuis. 

Dat deze cup mee naar huis gaat is de kroon op het werk van het afgelopen jaar. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren