Geslaagd optreden Shantykoor de Hoeksche Waard op de zomermarkt van Gemiva bij Boezem & Co

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Alles werkte mee tijdens dit optreden. Dat is gelukkig bijna altijd wel het geval bij optredens van het Shantykoor De Hoeksche Waard. Alles wordt goed voorbereid en niets wordt aan het toeval overgelaten. Dus ook op woensdagmiddag 26 juli bij de Stichting Gemiva bij Boezem & Co  de in Oud-Beijerland.

Er was nagedacht over de optreedplek bij dit mooie gebouw, had de opbouwploeg de podiumdelen geplaatst en de microfoons geïnstalleerd en was het geluid getest. Er kon onder leiding van dirigente Paula van Wanrooy stipt om 14.00 uur worden begonnen. Wat ook meewerkte was het weer. Lekker zonnetje dus wat wil je nog meer? Tegelijkertijd was er een zomermarkt georganiseerd met kraampjes, muziek, knutselen, lekkers en nog veel meer. Dirigente Paula gaat zich altijd wel even oriënteren. Wat wil het geval, ze raakte in gesprek met een jonge kraamhouder?

Laat hij nou erg gecharmeerd zijn van shantymuziek en zeemansliedjes. De jongeman, Koen de Geus uit ’s-Gravendeel, werd de ster van de middag. Hij zong met veel dynamiek het populaire nummer ‘De Engelbewaarder’ en daarna nog  ‘Het kleine café aan de haven’. Dank Koen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren