Kunst- en Cultuurmarkt in Piershil op zaterdag 29 juni

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Net als vorig jaar organiseert de Dorpsvereniging van Piershil een Kunst- en Cultuurmarkt in en om ‘De Wurf’ (Voorstraat 33a).

Tussen 10.00 en 16.00 uur laten tal van kunstenaars van binnen en buiten de Hoeksche Waard hun werk zien. Dat is dan uiteraard ook te koop. Ook Heemzicht en modelbouwers zijn van de partij.
Het aantal kramen en tafels is groter dan vorig jaar, dus we verheugen ons op een mooie opkomst. Deze markt is tevens een ‘meet en greet’ voor bezoekers uit Piershil en verdere omgeving om elkaar  te ontmoeten onder het genot van een hapje / kopje soep en een drankje. Er is dus voor elk wat wils.

(mini) Lunchconcerten in de Dorpskerk.

Ook voor muziekliefhebbers is er die dag volop ruimte om zelf te musiceren en/of te luisteren.

Rond lunchtijd ( vanaf 12.00 uur) is er gelegenheid uw instrument of stem voluit te laten klinken in de goede akoestiek van de historische dorpskerk. Als u een instrument bespeelt en dat in deze oude kerk aan anderen wilt laten horen, meld u dan zo spoedig mogelijk dan aan (zie onze website www.swaneblake.nl) . Ook luisteraars zijn natuurlijk meer dan welkom!!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren