Gemeente Hoeksche Waard sluit uitkijktoren Tureluur in Zuid-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Helaas is de gemeente Hoeksche Waard genoodzaakt de uitkijktoren Tureluur in Zuid-Beijerland om veiligheidsredenen tot nader order te sluiten ⛔️ Wij betreuren het dat de uitkijktoren wordt gebruikt om in het water te springen. Hier is de toren uiteraard niet voor bedoeld. Aldus de gemeente Hoeksche Waard.

De toren voldoet aan alle wet- en regelgeving die van toepassing is op het gebruik als uitkijktoren. De mogelijkheid om van de toren af te springen zag de gemeente Hoeksche Waard ook. In de toren zijn daarom tralies aangebracht om te voorkomen dat er uitgeklommen kan worden. Het is helaas niet voor 100% te voorkomen dat iemand dan toch een manier ontdekt om van de toren te springen.

De gemeente Hoeksche Waard wil de toren niet helemaal dichtmaken omdat we graag willen dat bezoekers kunnen genieten van het uitzicht en naar bijvoorbeeld de vogels kunnen kijken. Het springen van hogere objecten zoals bruggen en viaducten is verboden.

Lees ook: Nieuwe vogeluitkijktoren Tuureluur in Zuid-Beijerland wordt gebruikt als duiktoren


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren