Muziekvereniging De Bazuin sluit seizoen muzikaal af bij de Rembrandt en de Gravin

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Oud-Beijerland – Muziekvereniging De Bazuin uit Oud-Beijerland nodigt muziekliefhebbers uit om de zomervakantie muzikaal in te luiden.

Op woensdag 10 juli zet het harmonieorkest van De Bazuin de stoelen neer op het terras van Restaurant Van Rijn aan het Rembrandtplein voor het jaarlijkse Zomeravondconcert. Tijdens dit inmiddels traditionele concert speelt het harmonieorkest een gevarieerd repertoire. Bekende melodieën van onder andere Les Misérables, Elvis Presley en Toto maken van deze avond een feest der herkenning. Dit concert start om 19:45 uur.

Op vrijdag 12 juli showt het leerlingenorkest van De Bazuin zijn talent. Om 19:30 uur klinken bij Restaurant de Gravin aan het Koninginneplein onder andere Disneykrakers van Aladdin en Moana.

Bij slecht weer zullen beide orkesten uitwijken naar het verenigingsgebouw van De Bazuin, Laningpad 2 in Oud-Beijerland. De toegang is gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren