Student Frank van den Brink maakt scriptie ( Participatieplan ) over de Damherten in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Cover van scriptie door Frank van den Brink
Frank van den Brink is afgelopen dinsdag  afgestudeerd en geslaagd aan de Hogeschool van Hall Larensteijn in Velp met zijn eind scriptie “het participatieplan voor de damherten van de Hoeksche Waard.“  Ray de Boon van Team Damherten Hoeksche Waard werd eind vorig jaar door Frank benaderd of hij open stond om Frank alle info te geven betreft de damherten en alle contacten en partijen te delen die deel uitmaken van deze lang lopende kwestie.

Ray ( Team Damherten Hoeksche Waard )  moest er even over nadenken maar heeft Frank toen de vrije hand en opdracht gegeven om een helder open een eerlijk rapport op te stellen met de voorwaarde dat ook hijzelf kritisch onder de loep zou worden genomen en het een zo onafhankelijk mogelijk rapport zou moeten worden waarbij de door Frank geïnterviewde mensen open een eerlijk konden zijn en dat dit geheim zou worden gehouden voor alle partijen wie wat heeft gezegd.
Ray is trots op Frank want het is een uniek rapport geworden waar vele van kunnen leren en waar bij gelijke zaken in de toekomst een voorbeeld aan kunnen nemen. Het rapport zal vandaag gedeeld worden met alle betrokken partijen waaronder Gedeputeerde Berend Potjer van de Provincie Zuid Holland, alle leden van de Provinciale Staten, de Burgemeester van de Hoeksche Waard, alle raadsleden van de Gemeente Hoeksche Waard, de Omgevingsdienst Haaglanden en met iedereen die heeft meegewerkt aan het rapport. We hopen dat het rapport zal laten zien dat de 0 stand van tafel moet en dat er wordt gekozen voor een breed gedragen vorm van beheer. En het belangrijkste natuurlijk dat de damherten behouden worden voor de Hoeksche Waard.
Het participatieplan kan hier worden bekeken en worden gedownload: https://issuu.com/damhertenhoekschewaard

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren